• Nederlands
    • Engels

Rekenen met de VITAL® Rekentool

Oefenen met de VITAL®  methodologie en de rekentool.

VITAL® is een consistente methodologie, ontwikkeld door het Allergen Bureau om de impact van allergeen-kruiscontact te berekenen en te beoordelen. Deze rekentool wordt wereldwijd geaccepteerd en gebruikt. Onder andere Albert Heijn stimuleert gebruik van deze tool via de standaard Simply OK. In deze praktische training leer je de achtergrond van de VITAL® methodiek, in combinatie met Simply OK en gaan we daarna vooral praktisch aan de slag met de rekentool van VITAL® versie 3.0.

Inhoud

  • Wijzigingen VITAL®  3.0           
  • VITAL® risicobeoordelingsprogramma 
  • Drempelwaarden
  • De 5 stappen van SimplyOK
  • Toepassen van VITAL® online programma
  • Praktische handreikingen

Voor wie?

Deze training is geschikt voor QA-/kwaliteitsfunctionarissen, QA-managers en productieleiders  iedereen die (mede)verantwoordelijk is voor het juist etiketteren van producten.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Rekenen met de VITAL® Rekentool boxarrow-up

Datum

26 november 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dagdeel

Kosten

€ 295

Highlights

  • Praktisch aan de slag met de rekentool van VITAL®

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap.

Zelf meenemen

Voor deze training is het van belang dat je een laptop mee neemt. Voor de training zal een proefaccount worden aangemaakt. Je kan hiermee 4 weken VITAL® online uitproberen. Daarna kan je zelf een abonnement afsluiten.

Schrijf je in

Inschrijven kan op de pagina van Normec Training & Education

Schrijf je in!
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Etiketteren.nl gaat verder als Normec Label & Specifications

Sinds 1 februari 2019 heet Etiketteren.nl Normec Label & Specifications. Voor u verandert er niets, behalve de naam. U kunt op ons blijven rekenen als u een specialist nodig heeft die antwoord heeft op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meest recente wet- en regelgeving.

Normec Label & Specifications is onderdeel van Normec Foodcare. Normec Foodcare neemt complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten