• Nederlands
    • Engels

Etiketteren USA basistraining

Wettelijke eisen voor etiketteren volgens de Amerikaanse wetgeving.

Europese retailers en producenten van levensmiddelen vinden steeds vaker de weg naar Amerika. De Amerikaanse wetgeving op het gebied van levensmiddelenetikettering verschilt nogal van de Europese etiketteringsregels. Wil je gaan exporteren naar de Verenigde Staten dan is het een hele uitdaging om jouw etiketten aan de geldende normen en wetgeving te laten voldoen.
Deze training vergroot het inzicht in de verschillen tussen de Europese en de Amerikaanse wetgeving op het gebied van het etiketteren van voorverpakte levensmiddelen. De deelnemers krijgen handvatten om etiketten te ontwerpen die voldoen aan deze wetgeving. Daarnaast is het mogelijk om specifieke vragen vooraf te stellen zodat deze tijdens de training behandeld kunnen worden.

Naast deze training verzorgen wij ook de mogelijkheid om een training tot Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) te volgen.

Inhoud

  • Verschillen en overeenkomsten etiketteringswetgeving Europa/Amerika
  • Praktijkvoorbeelden
  • Beoordeling van / vragen

Voor wie?

De training is geschikt voor medewerkers en managers die de verantwoordelijkheid hebben voor het opstellen, ontwikkelen en controleren van verpakkingen en etiketten voor producten voor de Amerikaanse markt. Denk hierbij aan kwaliteitsmanagers en -medewerkers, productmanagers en productontwikkelaars.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Etiketteren USA basistraining boxarrow-up

Datum

18 september 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dagdeel

Kosten

€ 325

Highlights

  • Handvaten om etiketten te ontwerpen die voldoen aan de wetgeving
  • Inzicht in de verschillen tussen de Europese en de Amerikaanse wetgeving

Praktisch

Voor het volgen van de training is het handig om zelf een laptop mee te brengen. Deze training is inclusief cursusmap.

Insturen etiket

Heb je specifieke vragen over een etiket die je graag wilt behandelen tijdens de training? Stuur deze dan uiterlijk een week vóór de training naar info@normeclabel.com (onder vermelding van ‘training Etiketteren Amerikaanse markt’). De trainer kan dan jouw vraag tijdens de training behandelen.

Schrijf je in

Inschrijven kan op de pagina van Normec Training & Education

Schrijf je in!
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Etiketteren.nl gaat verder als Normec Label & Specifications

Sinds 1 februari 2019 heet Etiketteren.nl Normec Label & Specifications. Voor u verandert er niets, behalve de naam. U kunt op ons blijven rekenen als u een specialist nodig heeft die antwoord heeft op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meest recente wet- en regelgeving.

Normec Label & Specifications is onderdeel van Normec Foodcare. Normec Foodcare neemt complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten