• nl
    • en

Additievenwetgeving

Met het Food Improvement Agents Package is de wetgeving met betrekking tot het gebruik van enzymen, levensmiddelenadditieven en aroma’s in de voedingsmiddelen binnen de Europese Unie geharmoniseerd. Met deze training krijg je meer inzicht in de achtergrond van de Verordeningen (EG) nr. 1332/1333/1334 en de toepassing daarvan in de praktijk.

Inhoud

  • Wetgeving
  • Achtergrond additievenwetgeving
  • Carry-over-beginsel
  • Toepassing
  • Declaratie van enzymen, additieven en aroma’s

Voor wie

Productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers, inkopers, verkopers en andere professionals werkzaam in de levensmiddelenindustrie.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Additievenwetgeving boxarrow-up

Datum

7 november 2019

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dag

Kosten

€ 425 inclusief lunch en cursusmap

Insturen vraag

Heb je specifieke vragen over additievenwetgeving? Stuur deze dan minimaal een week voor de training naar info@normeclabel.com (onder vermelding van ‘training additievenwetgeving’). Dan kan de trainer jouw vraag tijdens de training behandelen.

Schrijf je in

Vul de gegevens hier onder in en schrijf je direct in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Etiketteren.nl gaat verder als Normec Label & Specifications

Sinds 1 februari 2019 heet Etiketteren.nl Normec Label & Specifications. Voor u verandert er niets, behalve de naam. U kunt op ons blijven rekenen als u een specialist nodig heeft die antwoord heeft op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meest recente wet- en regelgeving.

Normec Label & Specifications is onderdeel van Normec Foodcare. Normec Foodcare neemt complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten