• nl
    • en

Over Normec Label & Specifications

Wij hebben specialisten in huis die antwoord hebben op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meeste recente wet- en regelgeving. De afgelopen jaren hebben wij al veel bedrijven geholpen met alle mogelijke vragen op het gebied van etiketteren in de levensmiddelenindustrie.

Nationaal en internationaal

Wij controleren al uw etiketten op de huidig geldende nationale en internationale wetgeving en zorgen ervoor dat noodzakelijke wijzigingen worden doorgevoerd. Vraagstukken op het gebied van etikettering? Wij zoeken ze snel en vakkundig voor u uit. U ontvangt een duidelijke en overzichtelijke rapportage, zodat u snel met de antwoorden aan de slag kunt.

Specificatiebeheer

Ook helpen wij u met het opstellen en beheren van productspecificaties. Wij nemen u al het werk uit handen. Onze etiketteringsspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste etiketteringswetgeving en hebben kennis van diverse specificatiesystemen. Moet de informatie overgezet worden in klanteninformatiesystemen, zoals SIM, Trace One, PS in foodservice? Wij zorgen voor een snelle en vakkundige invoer.

Trainingen

Daarnaast bieden we trainingen op gebied van etiketteren die u op de hoogte brengen van alle noodzakelijke etiketteringseisen.

Samenwerking met PS in foodservice

Samen met PS in foodservice geven wij regelmatig een gratis workshop Data Entry. Tijdens deze workshop leert u productspecificaties in te voeren in de PS Data Entry. Als startende producent volgt u altijd de Data Entry workshop. U mag natuurlijk ook komen als u uzelf gewoon weer even wilt laten bijspijkeren! Bekijk hier de agenda om te zien wanneer er weer een workshop gepland staan.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Etiketteren.nl gaat verder als Normec Label & Specifications

Sinds 1 februari 2019 heet Etiketteren.nl Normec Label & Specifications. Voor u verandert er niets, behalve de naam. U kunt op ons blijven rekenen als u een specialist nodig heeft die antwoord heeft op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meest recente wet- en regelgeving.

Normec Label & Specifications is onderdeel van Normec Foodcare. Normec Foodcare neemt complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten