• nl
    • en

Over Normec Label & Specifications

Wij hebben specialisten in huis die antwoord hebben op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meeste recente wet- en regelgeving. De afgelopen jaren hebben wij al veel bedrijven geholpen met alle mogelijke vragen op het gebied van etiketteren in de levensmiddelenindustrie.

Nationaal en internationaal

Wij controleren al uw etiketten op de huidig geldende nationale en internationale wetgeving en zorgen ervoor dat noodzakelijke wijzigingen worden doorgevoerd. Vraagstukken op het gebied van etikettering? Wij zoeken ze snel en vakkundig voor u uit. U ontvangt een duidelijke en overzichtelijke rapportage, zodat u snel met de antwoorden aan de slag kunt.

Specificatiebeheer

Ook helpen wij u met het opstellen en beheren van productspecificaties. Wij nemen u al het werk uit handen. Onze etiketteringsspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste etiketteringswetgeving en hebben kennis van diverse specificatiesystemen. Moet de informatie overgezet worden in klanteninformatiesystemen, zoals SIM, Trace One, PS in foodservice? Wij zorgen voor een snelle en vakkundige invoer.

Trainingen en workshops

Daarnaast bieden we trainingen en workshops op gebied van etiketteren die u op de hoogte brengen van alle noodzakelijke etiketteringseisen.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Etiketteren.nl gaat verder als Normec Label & Specifications

Sinds 1 februari 2019 heet Etiketteren.nl Normec Label & Specifications. Voor u verandert er niets, behalve de naam. U kunt op ons blijven rekenen als u een specialist nodig heeft die antwoord heeft op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meest recente wet- en regelgeving.

Normec Label & Specifications is onderdeel van Normec Foodcare. Normec Foodcare neemt complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten