• Nederlands
    • Engels

Gratis hulpmiddel “Check je etiket”

Zelf checken of jouw etiket voldoet? Het check je etiket kaartje is een handig en gratis hulpmiddel voor het toepassen van Verordening (EU) nr. 1169/2011. Het hulpmiddel bevat de lijst met verplichte vermeldingen, de verplichte allergenen, de opzet van een voedingswaardetabel en minimale letterhoogtes.

check uw etiket kaartje

Vraag hieronder het check je etiket kaartje aan en wij zorgen dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Wil je liever dat wij jouw etiket controleren? Dat kan ook! Vraag dan een etiketcontrole aan.

  • Max. 5 stuks
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Etiketteren.nl gaat verder als Normec Label & Specifications

Sinds 1 februari 2019 heet Etiketteren.nl Normec Label & Specifications. Voor u verandert er niets, behalve de naam. U kunt op ons blijven rekenen als u een specialist nodig heeft die antwoord heeft op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meest recente wet- en regelgeving.

Normec Label & Specifications is onderdeel van Normec Foodcare. Normec Foodcare neemt complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten