• Nederlands
    • Engels

Etiket checken: gratis hulpmiddel “Check je etiket”

check uw etiket kaartje

Zelf je etiket checken? Het ”check je etiket” kaartje is een handig en gratis hulpmiddel voor het toepassen van Verordening (EU) nr. 1169/2011. Het kaartje  om je etiket te checken bevat de lijst met verplichte vermeldingen, de verplichte allergenen, de opzet van een voedingswaardetabel en minimale letterhoogtes.

Vraag hieronder het ”check je etiket” kaartje aan en wij zorgen dat je deze zo snel mogelijk ontvangt. Let op: wegens alle ontwikkelingen kunnen wij het gedrukte kaartje op dit moment niet toesturen. Je ontvangt de digitale variant. Wanneer dit weer wel mogelijk is, sturen wij het kaartje alsnog naar je toe. 

Wil je liever dat wij jouw etiket controleren? Dat kan ook! Vraag dan een etiketcontrole aan.

  • Max. 5 stuks
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Etiketteren.nl gaat verder als Normec Label & Specifications

Sinds 1 februari 2019 heet Etiketteren.nl Normec Label & Specifications. Voor u verandert er niets, behalve de naam. U kunt op ons blijven rekenen als u een specialist nodig heeft die antwoord heeft op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en de meest recente wet- en regelgeving.

Normec Label & Specifications is onderdeel van Normec Foodcare. Normec Foodcare neemt complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten